Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
[M S'
  • Работа в Польше? Это просто! Попасть на работу в Польшу проще чем вы думаете. Что для этого нужно - в вопросах и ответах
    10.05.2023Автор: Андрей Токарь Работа в Польше? Это просто! Попасть на работу в Польшу проще чем вы думаете. Что для этого нужно - в вопросах и ответах Если вы находитесь в Украине, у вас проблемы с работой (точнее с ее отсутствием), и не дай бог что-то случилось с жильем, то самое ПРОСТОЕ и БЫСТРОЕ решение этих проблем - это поехать на работу в Польшу. Тем более, что война затягивается на неопределенное время. Приближается лето, студентки тоже могут выехать на временные заработки. В 99,9% случаев работа в Польше предлагается с вполне комфортабельным жильем с первого дня пребывания в стране. От момента принятия вами решения поехать в Польшу до первого рабочего дня может пройти всего лишь от 3 до 8 дней, а первый аванс, вполне достаточный для жизни, можно получить в течение 1-2 недель после начала работы. Т.е. Польша - это очень быстрое решение ваших текущих проблем. Именно в Польше можно быстро найти работу и не терять время на длительное оформление всяческих разрешений и согласований, как это обычно бывает в других странах. Тем более, все вакансии в Польше бесплатные. Польша нуждается в кадрах, поэтому работу легко смогут найти и молодежь и люди без профессий. Главное, знать как искать.подробнее... >>> Кол. просмотров: (403)Кол. комментариев (0)
  • Россияне, остановите Войну! Пожалейте своих детей! Пожалейте наших детей!
    06.03.2022Автор: Редакция портала Россияне, остановите Войну! Пожалейте своих детей! Пожалейте наших детей! С момента вероломного нападения России на Украину и начала войны, среди посетителей нашего сайта попадаются россияне. Россияне, мы к вам обращаемся. На сегодняшнюю дату (обновлено 23 января 2024 года) с российской стороны в этой войне, которую сумашедший путин называет спецоперацией, уже погибли 400 000 человек российских солдат и офицеров. Плюс раненых, как говорят военные, может быть еще в 3 раза больше. Российская военщина плевать на вас, россияне, хотела, поэтому трупы не забирает, потери скрывает. Горе пришло в более чем 1 200 000 российский семей, но многие об этом еще не знают (или не хотят знать). Ваши сыновья, братья, отцы лежат и гниют в Украине или закапываются самими россиянами в канавах на территории Украины или сжигаются в мобильных крематориях.подробнее... >>> Кол. просмотров: (1556)Кол. комментариев (0)
  • Досягнення і амбітні плани черкаського туризму
    26.07.2021Автор: Татьяна Козлова Досягнення і амбітні плани черкаського туризму Управління комунікацій Черкаської обласної державної адміністрації запросило представників декількох українських мас-медіа, зокрема, “Новин турбізнесу” до участі у «Туристичному форумі Черкащина 2021». Захід відбувся 23 липня у селі Суботів в резиденції Богдана Хмельницького. Подія мене зацікавила ще до від”їзду з Києва. Подумалось: що ж там Скічко туристичного наваяв? Ще й пандемія коронавірусу, будь вона неладна, не сприяла дохідності індустрії подорожей і інвестиціям в неї. Але ж...подробнее... >>> Кол. просмотров: (4260)Кол. комментариев (0)
  • Випробувано на собі. Відпочинок у Залізному Порті. Сезон 2021
    21.07.2021Автор: Татьяна Козлова Випробувано на собі. Відпочинок у Залізному Порті. Сезон 2021 Я поціновувачка і шанувальниця морського туризму. Не того, що на яхті або круїзному лайнері. А щоб море було гарне. Чисте, насамперед, і подекуди неспокійне. Запливаю далеко. На хвилях гойдаюся. На сонці подовгу смажитися не полюбляю. Згораю швидко. Та пляж таки має значення. Щоб теж чистий і негусто тілами покритий. Тому і цураюся високого сезону, коли люду повно, жара несамовита і медузи з водоростями. На теренах України виокремлюю для себе 2 курорти з чистим морем: Стрілкове на Азовському і Залізний Порт на Чорному. Цього разу обрала останній, бо прогнозували в середні червня дощі і мінливу хмарність, і на Арабатці в селах довелось б в хатках сидіти і на коров глядіти, а в ЗП - розвинена інфраструктура. І головне, що підкупає, чималенька (довжиною 4 км) облаштована набережна з кафешкам біля самого моря. Є де прогулятись , є де чарку перехилити. З видом на море і навіть біля самісінької води.подробнее... >>> Кол. просмотров: (1378)Кол. комментариев (0)
  • В Україні набула чинності низка норм закону про мову, конституційність якого підтвердив КС
    18.07.2021Автор: Татьяна Козлова В Україні набула чинності низка норм закону про мову, конституційність якого підтвердив КС З 16 липня набули чинності нові форми мовного закону в кіно, культурній, туристичній діяльності. Лише українська може бути мовою туристичного та екскурсійного обслуговування. Проводити екскурсії іншою мовою чи здійснювати нею туристичне обслуговування можна лише іноземцям та особам без громадянства. Коментарі працівників туризму.подробнее... >>> Кол. просмотров: (1316)Кол. комментариев (0)
  • Купольный отель «Sky Project». Прикоснитесь к облакам в Днепре
    29.04.2021Автор: Купольный отель «Sky Project» Купольный отель «Sky Project». Прикоснитесь к облакам в Днепре Трудно представить любой успешный туристический город в мире без своей (и не одной) смотровой площадки. Первые, что приходят на ум, это Эйфелева башня в Париже, панорамная площадка в Палаце Науки и Культуры в центре Варшавы, Бурдж-Халифа в Дубае — самое высокое здание в мире, смотровая площадка Skydeck Chicago на 103 этаже Уиллис-тауэр, самый высокий австралийский небоскреб – Q1 Tower с его обзорной площадкой на 77 этаже и другие. Но теперь Вам не нужны ни самолет, ни долгие заграничные вояжи, чтобы почувствовать себя на вершине, ведь в центре города Днепр, в 5-ти минутах ходьбы до набережной, всегда можно прикоснуться к облакам - именно это предлагает купольный отель «SKY PROJECT» с авторским дизайном интерьера на крыше современного высотного здания. Кроме того, отель представляет собой уникальное сооружение, которое еще называется глэмпинг-купол.подробнее... >>> Кол. просмотров: (3984)Кол. комментариев (0)
  • 28 травня, 2 міжнародна виставка з туризму та гостинності «DniproExpo'2021»
    31.03.2021Автор: DniproExpo'2021 28 травня, 2 міжнародна виставка з туризму та гостинності «DniproExpo'2021» «DniproExpo’2021» – це визначна подія у туристичному та готельному бізнесі міста Дніпро та області, місце зустрічі національних та міжнародних представників туристичних організацій, керівників закладів розміщення відпочинку та оздоровлення, представників профільних ВНЗ, студентів, випускників, представників влади та громадськості. В рамках виставки пройде Міжнародний Форум з туризму та гостинності. Основна мета Форуму – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об'єктів Дніпра та області, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень у сфері послуг, створення майданчику для проведення переговорів, в тому числі, з іноземними учасниками.подробнее... >>> Кол. просмотров: (1990)Кол. комментариев (0)
  • Вітаємо всіх причетних зі всесвітнім днем екскурсовода (гіда)
    21.02.2021Автор: Новости турбизнеса Вітаємо всіх причетних зі всесвітнім днем екскурсовода (гіда) Редація порталу Новини турбізнесу вітає всіх причетних зі Всесвітнім днем екскурсовода (гіда)! Бажаємо бадьорості, сил, натхнення, професійного зростання, цікавих маршрутів, кумедних пригод і вдячних туристів. Нехай робота приносить тільки радість і позитивні емоції! Зі святом, друзі!подробнее... >>> Кол. просмотров: (1115)Кол. комментариев (0)
  • Одноденна екскурсія. Попіл Чорнобиля стука в наші серця. Фоторепортаж.
    27.01.2021Автор: Татьяна Козлова Одноденна екскурсія. Попіл Чорнобиля стука в наші серця. Фоторепортаж. Побували з колегами в інформаційному турі до Чорнобильської зони і міста Прип’ять від CHERNOBYL ADVENTURE(R). «Доторкнулись» до трагічної сторінки 35-річного минулого. КПП "Дитятки" зона паспортного і радіаційного контролю, стела міста Чорнобиль - стародавнього міста, монумент «Тим хто врятував світ» - єдиний пам’ятник станційному персоналу ЧАЕС і пожежним, створений руками ліквідаторів аварії. Експозиція роботів і техніки, яка приймала безпосередню участь у ліквідації аварії, парк-меморіал «Зірка Полин», алея евакуйованих населених пунктів Зони відчуження, пам’ятник «Третій ангел», пам’ятник «Чорнобиль-Фукусіма», пам’ятник Леніну, який не скинули і не скинуть, як не декомунізували назви вулиць, бо це вже застигла історія. Будинок культури де відбувся суд над винуватцями аварії на ЧАЕС у 1986 році.подробнее... >>> Кол. просмотров: (1051)Кол. комментариев (0)
  • Тури в Чорнобильську зону з Києва від CHERNOBYL ADVENTURE(R)
    20.01.2021Автор: Татьяна Козлова Тури в Чорнобильську зону з Києва від CHERNOBYL ADVENTURE(R) Чорнобильська Зона вабить до себе з непереборною силою, що не дивно. Хочеться відчути атмосферу покинутого міста. Прогулятися по покинутих вулицях, заглянути в покинуті будинки, «доторкнутись» до таємничої частини минулого. Щоб усвідомити всю глибину трагедії, потрібно побувати як мінімум двічі в місті-привиді, але в сучасних реаліях швидкої і активної діяльності в міському середовищі мало хто може дозволити собі виділити достатньо часу, щоб побачити всі історичні місця. Ми постаралися зробити так, щоб тур на один день в Чорнобиль відрізнявся лише тимчасовими рамками, в іншому ж наші гості зможуть перейнятися усіма пам’ятками покинутого міста.подробнее... >>> Кол. просмотров: (1249)Кол. комментариев (0)
  • ЛЕТНИЙ ОТДЫХ... В НОЯБРЕ. АЛАНИЯ. ИЗ ЦИКЛА «МЕСТА ЗНАТЬ НАДО!» Окончание. Загородные экскурсии
    08.12.2020Автор: Татьяна Козлова ЛЕТНИЙ ОТДЫХ... В НОЯБРЕ. АЛАНИЯ. ИЗ ЦИКЛА «МЕСТА ЗНАТЬ НАДО!» Окончание. Загородные экскурсии Посетив в первые дни отдыха Красную башню, Аланийскую крепость, продефилировав по Набережной, параллельно «зависая» на пляже Клеопатры, наша компания решила расширить географию познания Турецкой Ривьеры. Обнаружив в инете, что в окрестностях Алании находится потрясная пещера Дим, спланировали ее посещение. В Сиде также отправились самостоятельно. Рядом с нашим отелем находится городская автостанция, откуда долмуш каждый час отправляется в Манавгат, что в 63 км от Алании.подробнее... >>> Кол. просмотров: (869)Кол. комментариев (0)
  • Летний отдых... в ноябре. Алания. Из цикла «Места знать надо!» Продолжение.
    05.12.2020Автор: Татьяна Козлова Летний отдых... в ноябре. Алания. Из цикла «Места знать надо!» Продолжение. Ода городскому отелю Что-что, а отели выбирать я умею. Повидала их в разных странах от хостелов до VIP уровня. Поэтому легко проецирую свое размещение в гостевых пенатах. Чтобы не было «облома», рекомендую для начала определиться с ожиданиями. Вы хотите валяться на пляже в пешеходной доступности, много и часто есть? Вам, безусловно, в пляжный отель. Вот только в большинстве своем такие отели находятся в небольших населенных пунктах, где пойти особо некуда. Хотите совместить пляжный отдых с другими занятиями и соприкоснуться с бытом местных жителей в стране пребывания? Вам — в городскую гостиницу, находящуюся в курортной зоне. И тут самое главное, как говорят иностранцы, — локейшн, локейшн и еще раз локейшн.подробнее... >>> Кол. просмотров: (914)Кол. комментариев (0)
  • Летний отдых... в ноябре. Алания. Из цикла «Места знать надо!»
    28.11.2020Автор: Татьяна Козлова Летний отдых... в ноябре. Алания. Из цикла «Места знать надо!» Накормленная рекламными турами, я с некоторых пор предпочитаю в поездках внешнюю свободу. Это когда вокруг тебя люди, присутствие которых всегда желательно. А остальных вокруг немного и они не раздражают чавканьем на пляже резервационного отеля, курением у воды и зарыванием семечковой шелухи в песок. Предпочитаю отдых в несезон, когда народ полагает, что уже «фсе», летняя лавочка закрылась, и на курортах, как в родных пенатах, идут дожди. Дожди действительно идут, но изредка и кратковременно, К тому же, не везде. Есть на земном шарике места, где тепло, недорого и приятственно во всех отношениях. Приятственно — это, по образному выражению Оли Ивановой, директора туркомпании «Розовая чайка» из Сум, когда наряды можно выгулять, по экскурсиям пошариться и пофотаться. Ну, а мне важней всего море. Я им кайфую. Особенно теплым, чтоб доплывать до горизонта. Особенно штормовым, чтоб на берег выбрасывало. Особенно прозрачным, чтоб просматривалось дно. Словом, места надо знать. И ловить погоду.подробнее... >>> Кол. просмотров: (896)Кол. комментариев (0)
  • Сегодня Всемирный день туризма. Всех, кто не довольствуется чужими рассказами, а познает мир своими глазами, ушами и ногами – с праздником!
    26.09.2020Автор: Татьяна Козлова Сегодня Всемирный день туризма. Всех, кто не довольствуется чужими рассказами, а познает мир своими глазами, ушами и ногами – с праздником! «Только о двух вещах мы будем жалеть на смертном одре — что мало любили и мало путешествовали» - сказал Марк Твен. И это правда. Жизнь - коротенькая весть, ее быстро проживешь. Кто это понимает, старается испытать больше ярких моментов в поездках и походах. От всей души мы поздравляем тех, кто путешествиями увлечен. Таким людям сегодня хочется пожелать интересных открытий, новых маршрутов, привалов с добрыми друзьями, насладиться красотой природы и архитектуры. Но, в первую очередь, Всемирный день туризма — это красная дата тех, чья работа связана с организацией путешествий.подробнее... >>> Кол. просмотров: (3633)Кол. комментариев (0)
  • Старый Крым - любовь на двоих
    26.09.2020Автор: Татьяна Козлова Старый Крым - любовь на двоих Love Story к Дню туризма. Если вы когда-то будете в Старом Крыму, пусть нескоро, когда Крым будет НАШ, посетите общую могилку Каплера и Друниной. Это не просто надгробный памятный знак на обширной полянке под большим и раскидистым деревом. Это символ фантастических любовных отношений длиною в четверть века. Они любили друг друга и вместе Старый Крым, куда ходили пешком из Коктебеля, отдыхая и работая в Доме творчества писателей.подробнее... >>> Кол. просмотров: (1135)Кол. комментариев (0)
  • Далека, але близька українцям Індія
    28.01.2020Автор: Татьяна Козлова Далека, але близька українцям Індія Щорічно 26 січня в Індії відзначається День Республіки. 71 рік тому набула чинності Конституція, яка проголосила країну незалежною від британської корони демократичною республікою. Цього дня в Нью-Делі, столиці Індії, відбувся військовий парад. А в Києві з нагоди свята — дипломатичний прийом. Його організувало Посольство Індії, запросивши близько 300 гостей, серед яких високопосадовці, члени дипломатичного корпусу, бізнесмени, громадяни Індії, журналісти тощо.подробнее... >>> Кол. просмотров: (1582)Кол. комментариев (0)
  • Занурьтесь у таємниці Піднебесної. Новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів перевершив сподівання
    10.01.2020Автор: Татьяна Козлова Занурьтесь у таємниці Піднебесної. Новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів перевершив сподівання Історія і культура східних країн приваблює різноманіттям, а втілення - просто захоплює! Чарівна атмосфера, яку створили на київському Співочому полі , а це - легендарна теракотова армія, велика китайська стіна, підводний світ, персонажі стародавніх китайських казок і легенд, китайський зоопарк, сади райських птахів, фламінго, панди, гігантські квіти, алея закоханих - заповнює єство, і підіймає настрій до небесних висот. Радісно за українців, яким надали можливість побачити китайську автентику на власні очі. Влаштувала подію компанія Grand Event, керівник якої Денис Погорілко розповів, що виставка гігантських китайських ліхтарів побувала в 40 країнах, перш ніж приїхати до нас.подробнее... >>> Кол. просмотров: (3165)Кол. комментариев (0)
  • Соціально-відповідальний готельний бренд MOI з’явиться в Україні
    19.12.2019Автор: Татьяна Козлова Соціально-відповідальний готельний бренд MOI з’явиться в Україні DBI Hotels & Resorts, провідна компанія з управління готелями, та «Фаворит Компані», регіональний лідер в будівництві житла, сьогодні оголосили про новий проект – готель під брендом MOI в Житомирі, унікальної торгової марки майбутнього з коворкінг простором. Готель розташований в центрі міста, і знаходиться в безпосередній близькості від низки важливих пам’яток міста. Тут кожен знайде щось для себе – від батьків з дітьми до молодих бізнесменів, це буде місце, що зробить MOI Житомир спільнотою в межах громади, місто в межах міста – єдиною точкою, де робота – це задоволення.подробнее... >>> Кол. просмотров: (1388)Кол. комментариев (0)
  • Україна ВАУ! на залізничному вокзалі
    07.12.2019Автор: Татьяна Козлова Україна ВАУ! на залізничному вокзалі На запрошення Всеукраїнської асоціації гідів відвідала інтерактивну виставку Ukraine WOW. Ця виставка стала першою подією у новому артпросторі з автентичною назвою «Будівля багажного відділення з рампою, корпус В». Приміщення поблизу 14 колії залізничного вокзалу не використовувалося з 2000 року, але зараз йому вирішили надати нове життя. Виставка поділена на сім смислових блоків, які символізують етапи подорожі потягом: «Купе», «Перше знайомство», «Душевна бесіда», «Сон», “Зупинка», «Здача купе» та «Прибуття».подробнее... >>> Кол. просмотров: (2107)Кол. комментариев (0)
  • ДНІ УКРАЇНСЬКОГО КІНО В ТРУСКАВЦІ. НАГОРОДИ VIII-го КІНОФЕСТИВАЛЮ «КОРОНА КАРПАТ»
    16.11.2019Автор: Анатолій Олійник ДНІ УКРАЇНСЬКОГО КІНО В ТРУСКАВЦІ. НАГОРОДИ VIII-го КІНОФЕСТИВАЛЮ «КОРОНА КАРПАТ» Українське кіно Є, створюється, утверджується, пізнається, сприймається та визнається глядачами. Так одноголосно виразили свою оцінку і бачення члени журі та учасники міжнародного кінофестивалю. Другий рік поспіль на фестивалі демонструються лише українські стрічки. Протягом чотирьох днів, 7–10 листопада, курортний Трускавець був переповнений найбільшою кіноподією Західної України – VIII-м міжнародним кінофестивалем «Корона Карпат».подробнее... >>> Кол. просмотров: (1597)Кол. комментариев (0)