Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
10.01.2020
Размер шрифта

Версия для печати

Занурьтесь у таємниці Піднебесної. Новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів перевершив сподівання

Історія і культура східних країн приваблює різноманіттям, а втілення - просто захоплює! Чарівна атмосфера, яку створили на київському Співочому полі , а це - легендарна теракотова армія, велика китайська стіна, підводний світ, персонажі стародавніх китайських казок і легенд, китайський зоопарк, сади райських птахів, фламінго, панди, гігантські квіти, алея закоханих - заповнює єство, і підіймає настрій до небесних висот.

Картинка

КартинкаКартинка

А як інакше, адже захоплююче видовище народилося в Піднебесній! Радісно за українців, яким надали можливість побачити китайську автентику на власні очі. Влаштувала подію компанія Grand Event, керівник якої Денис Погорілко розповів, що виставка гігантських китайських ліхтарів побувала в 40 країнах, перш ніж приїхати до нас. Це вже другий приїзд до Києва, відкриття відбулося минулого року в день Святого Валентина.

Картинка

“Ліхтарі” так сподобалося киянам і гостям міста, що вирішили закріпити успіх Новорічним шоу, розширивши попередню програму. Автор цих нотаток побувала і на першому, і на нинішньому шоу, може порівнювати і стверджує: Новорічне шоу просто грандіозне! Тільки приходьте бажано до 17 в вихідні, коли стемніє і почнеться традиційна культурно-розважальна програма за участі артистів з Піднебесної, з багатьма приємними сюрпризами.

Картинка

КартинкаКартинка

Картинка

Відвідувати атракцію краще родиною, бо крім споглядання більш ніж 30 ілюмінаційних локацій, кожна з яких символізує старовинну народну казку або легенду Китаю, вас чекають і фуд-зона з китайською їжею, і чайна церемонія, і тематичні майстер класи, і Санта Клаус з подарунками, і ярмаркові сувеніри. Крім того, ви станете учасниками Фестивалю вогню і світла, побачите аніматроніку, коли макети оживають. Як на мене і членів моєї родини, відмінна зимова розвага. Вражень вистачило на всіх. Фотографувалися біля карети Попелюшки, чарівного лісу, панд, фламінго, дивились виступи артистів. Тож пройдіть яскраву арку і опиніться в царстві старовинного Китаю, з сучасними розвагами.

Виставка триватиме до 2 лютого 2020 року.

Кол. просмотров: (3163)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье Занурьтесь у таємниці Піднебесної. Новорічний фестиваль гігантських китайських ліхтарів перевершив сподівання