Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
20.06.2013
Автор: «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2013. ВОДА»
Размер шрифта

Версия для печати

VI МІЖНАРОДНИЙ ЕКО-КУЛЬТУРНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2013. ВОДА»

27-30 червня на Дніпровських кручах міста Ржищева Київської області Міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське коло» вшосте відчинить свої ворота для учасників і відвідувачів.

«Трипільське коло» – міжнародний еко-культурний фестиваль з п’ятирічним циклом. Кожні чотири роки фестивалі носять назву однієї зі стихій природи та мають власну мистецьку, освітню, екологічну та соціальну тематику, а п’ятий ювілейний захід поєднує в собі всі елементи попередніх і має назву «Парад Стихій!». Завдання фестивалю – пробудити живий інтерес до історичної спадщини, запропонувати альтернативні способи організації відпочинку для сім`ї та молоді, відродити різноманітні етнічні традиції, поєднуючи їх з елементами сучасних досягнень в різних сферах життя людини. Фестиваль об'єднує в собі оздоровчі, спортивні, музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі етно.

Подробиці:  www.tkfest.com, http://www.facebook.com/tkfestival, http://vk.com/trypilskekolo.

Кол. просмотров: (3098)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье VI МІЖНАРОДНИЙ ЕКО-КУЛЬТУРНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2013. ВОДА»