Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
28.07.2014
Автор: «Київський обласний центр розвитку туризму»; «Укрзалізниця»
Размер шрифта

Версия для печати

«КИЇВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ» ПРОВОДИТЬ КОНКУРС ТУРИСТИЧНОЇ ФОТОГРАФІЇ «ТУРИСТИЧНИЙ УЇКЕНД НА КИЇВЩИНІ». З 3 СЕРПНЯ ВСТАНОВЛЕНО ПРЯМЕ ЗАЛІЗНИЧНЕ СПОЛУЧЕННЯ МІЖ КИЄВОМ ТА РАХОВОМ

Фотоконкурс орієнтований на фотографів-любителів та фотографів-професіоналів, а також усіх, хто займається фотографією і має власні фотографії на туристичну тематику, які відображають туристичний потенціал Київської області, підвищують престиж та імідж відпочинку в Україні.

Наш фотоконкурс покликаний привернути увагу широкої громадськості до нових туристичних маршрутів по Київській області, історико-культурних пам'яток та нових можливостей відпочинку, збільшити кількість туристичних поїздок по Київській області
Умови участі надано в положенні про фотоконкурс «Туристичний уїкенд на Київщині»: ko-tourism.gov.ua/fotokonkurs.

ІЗ 3 СЕРПНЯ ВСТАНОВЛЕНО ПРЯМЕ ЗАЛІЗНИЧНЕ СПОЛУЧЕННЯ МІЖ КИЄВОМ ТА РАХОВОМ

Між Києвом та найвисокогірнішим містом України із серпня цього року почне курсувати прямий поїзд № 457/458. Завдяки цьому пасажири без пересадок зможуть доїхати до популярного туристично-рекреаційного центру нашої країни, а мешканці населених пунктів Гуцульщини – зручно подорожувати до столиці, оскільки раніше необхідно було пересідати на поїзд у Львові.

Населені пункти Західної України, через які проходитиме поїзд, щороку відвідують близько 2 млн туристів. Завдяки цьому прямому маршруту мальовничі куточки України матимуть змогу відвідати більше людей.

Із Києва поїзд курсуватиме по непарних числах через день, починаючи з 3 серпня, а із Рахова – з 4 серпня через день по парних, через станції Тернопіль, Чортків, Заліщики, Коломия, Яремче та Ворохта.

Поїзд відправлятиметься зі столиці о 15:39 і прибуватиме до Рахова о 10:56. Із Рахова поїзд вирушатиме о 12:08 та прибуватиме до Києва о 7:00.

Кол. просмотров: (2553)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье «КИЇВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ» ПРОВОДИТЬ КОНКУРС ТУРИСТИЧНОЇ ФОТОГРАФІЇ «ТУРИСТИЧНИЙ УЇКЕНД НА КИЇВЩИНІ». З 3 СЕРПНЯ ВСТАНОВЛЕНО ПРЯМЕ ЗАЛІЗНИЧНЕ СПОЛУЧЕННЯ МІЖ КИЄВОМ ТА РАХОВОМ