Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
24.11.2014
Автор: Туроператор «Баварія-Тур»
Размер шрифта

Версия для печати

НА РІЗДВЯНІ ЗАКУПИ ДО АВСТРІЙСЬКОГО ТОРГОВОГО ЦЕНТРУ

НА РІЗДВЯНІ ЗАКУПИ ДО АВСТРІЙСЬКОГО ТОРГОВОГО ЦЕНТРУ «АУТЛЕТ ПАРНДОРФ», «ARENA PLAZZA» «MOM PARK», «CAMPONA» (Будапешт). Широкий вибір товарів світових брендів: «cаlvin klein», «adidas», «geox», «mexx» і т. п. 30-70% знижки. Можливість отримання мультивізи.
19 грудня РІЗДВЯНИЙ ШОП-ТУР зі Львова.
Вартість 225.00 EUR.
Маршрут: Львів – Будапешт – Відень – Зальцбург – Парндорф – Львів.

«Каждый год в декабре отдыхаю в Карловых Варах и на обратном пути домой посещаю Парндорф. Аутлет в этот период, а это период предрождественских скидок, довольно привлекателен. Довольно хорошо знаком с расположением и поэтому практически хватает полдня для шопинга. Мое заключение: вещи – достойные, цены – приемлемы. Советую оформлять такс-фри. У меня есть возможность сравнить Парндорф с Ингольдштадтом, Парндорф однозначно предпочтительнее».

ПРОГРАМА ТУРУ

1 ДЕНЬ

22:30. Збір групи на з/д вокзалі.

23:00. Виїзд зі Львова. Можливе приєднання до групи в м. Стрий, м. Мукачево, м. Ужгород, м. Чоп. Перетин україно-угорського кордону, нічний переїзд.

2 ДЕНЬ

Прибуття в Будапешт зранку. Переїзд у сучасний торговий центр «ARENA PLAZZA» (біля  вокзалу Keleti) – один із сучасних величезних торгових  центрів, який налічує близько 90 торгових точок і безліч відомих світових брендів. Серед них: Peek&Cloppenburg, Mexx, H&M, Zara, C&A, Bata, Pull and Bear, Stradivarius, Pepe Jeans, Nero Giardini, Humanic Cipőbolt, Soul, Guess.

Відвідання торгового центру «MOM PARK» – найновіший торговий центр, що розміщений на будайській стороні міста Будапешт, недалеко від вокзалу DELI. Тут продаються наступні бренди: Alberto Zago, Aranypók, Benetton, Betty Barclay, C&A, Calvin Klein, Emanuel Berg, Fanatiq, GANT, Gerry Weber, Griff Gentlemen’s, Jacadi, Jackpot, Ma Lingerie, Marc Cain, Mexx, Promod, Sinequanone, Sisley, Studio Uomo і т. п.

Переїзд до супермаркету «CAMPONA» – великий сучасний торговий центр, що займає 53 тис. м. кв. Під дахом цього велетня є 150 магазинів брендового одягу та взуття, кафе, ресторани, океанаріум TROPICANUM та продуктовий супермаркет TESCO!
Поселення в готель.

ФАКУЛЬТАТИВНО:
Відвідання купалень Сечені (вх. кв. 15 €). Гордість жителів Будапешта, найбільша термальна купальня в Європі – з 11 лікувальними басейнами і 3 саунами. Виглядає казково: під відкритим небом і сліпучим сонцем, поруч з будівлями в палацовому стилі відливають блакиттю води круглих басейнів, а в них, в оточенні квіткових чаш і білосніжних статуй, покращують здоров'я, омолоджуються і гарнішають змучені цивілізацією втомлені люди.

21.00. «У світлі тисячі вогнів» (20€).  Для романтиків прогулянка на кораблику по Дунаю. Пропливемо повз чарівні мости Будапешту і зможемо загадати бажання, подивимося на місто з іншого боку і розглянемо всі деталі Парламенту, Рибацького бастіону, Королівського палацу. Впродовж прогулянки на кораблику будуть подавати шампанське. Ночівля.

3 ДЕНЬ

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд на територію Австрії у Відень.

Пішохідна екскурсія: «Давній і сучасний Відень»: Кільцевий бульвар, Ратуша, Парламент, Віденська опера та ін. Тут можна багато чого подивитися – від готичного собору святого Стефана до імперської величі Хофбурга й блиску модерну в будинку Сецесіона, від величного барокового палацу Шенбрунн до Музейного кварталу. Навколо Кертнерштрассе розташувалися дорогі ювелірні й парфумерні магазини. Собор святого Стефана, символ Відня й найбільш значна готична споруда Австрії, таїть у собі незліченні скарби, частину з яких можна оглянути в рамках екскурсії.
Поселення у готель. Вільний час.

ФАКУЛЬТАТИВНО:
Хофбург (20€) – історичний центр Відня, служив резиденцією імператора до 1918 року. Побудований як середньовічний замок, Хофбург розширювався пропорційно до росту могутності Габсбургів. За декілька століть Хофбург став величезним палацовим комплексом, який об’єднує декілька палаців з імператорськими коронами та безцінними предметами найвищого рангу, такими як Спис Долі та Священна Чаша Грааля, що відображають тисячолітню історію Європи, символізуючи владу правителя, музеї, капелу, де виступає Віденський хор хлопчиків, та манеж, у котрому кожен день гарцюють жеребці Іспанської Школи Верхової Їзди.

«Шонбрун і Бельведер–спадщина імперії» (35€). Бельведер – цей чудовий палац справді вважається одним з найкрасивіших прикладів бароко у світі. В Австрійській галереї Верхнього Бельведеру представлена найбільша колекція творів Климта, Шиле, Вальдмюллера та Макарта.Шонбрун, головним чином, був літньою резиденцією імператорської родини, в 1830 році тут народився майбутній імператор Франц Йосиф I (правління з 1848 по 1916 рік) і, саме тут, він провів останні роки свого життя, ведучи спартанський спосіб життя подібно солдатам своєї армії. Через два роки після його смерті, в 1918 році, була проголошена республіка, і з того часу Шенбрун завдяки своєму надзвичайно вдалому розташуванню й архітектурним шедеврам, заслужено вважається однією з головних визначних пам'яток Відня. Прогуляймося слідами колишньої габсбурзької монархії, відвідаємо величні палаци Шенбрунна. Справжніми прикрасами цього барочного палацового комплексу є чудовий парк, Пальмовий будиночок, павільйон Глорієтта й зоосад.

Ночівля.

4 ДЕНЬ

08:00. Сніданок. Виселення з готелю.

Переїзд до Зальцбургу – батьківщини Моцарта.

Пішохідна екскурсія містом. Під час нашої прогулянки Ви побачите найкрасивіші місця старовинного міста, яке називають у Європі «Німецьким Римом»: Княжий парк і палац Мірабель. Житловий будинок сім'ї Моцарт, Храм св. Трійці, Будинок великого фізика К. Доплера; Будинок, де народився знаменитий диригент Г. фон Караян; Річку Зальцах; Середньовічну купецьку вулицю Гетрайдегассе; Будинок, де народився В. А. Моцарт; Університетський храм, Першу будівлю Університету; Знамениті Фестивальні будівлі; Один з найстаріших монастирів Європи – Монастир св. Петра (582 р. н.е.); Ранньохристиянський цвинтар і катакомби при монастирі (2-4 століття н.е.); Найбільшу фортецю Європи – Хоензальцбург; Соборну площу і Кафедральний собор Зальцбурга; резидентську площу з будівлями двох резиденцій князів-архієпископів; Міську діючу дзвіницю; Площу Старого ринку зі знаменитими кав'ярнею та кондитерською; Єврейську вулицю; Площу імені Моцарта з першим пам'ятником композитору.

Поселення у готель.

ФАКУЛЬТАТИВНО:
Музей-квартира  В. А. МОЦАРТА (1-2 год.) (15€). Відвідання квартири в історичному центрі Зальцбурга, де 27 січня 1756 народився Вольфганг Амадеус. Ви побачите предмети побуту сім'ї Моцартa. Музей повністю відреставрований у 2009 p. (вх. кв. 6,5/2€).
Фортеця HOCHENSALZBURG (15€).
Палац SALZBURG REZIDENZ (20€).
Ночівля.

5 ДЕНЬ

Сніданок. Раннє виселення з готелю. Переїзд у торгове містечко Парндорф.

Графік роботи: понеділок – четвер (09:30 – 19:00); п’ятниця (09:30 – 21:00); субота (09:00 – 18:00); неділя і свята – вихідні.
Торговий Центр «Аутлет Парндорф» (Оutlet Рarndorf) знаходиться близько 40 км від Відня.

Один із найбільших аутлетів Австрії. Саме тут Вам запропонують широкий вибір товарів світових брендів, таких як «cаlvin klein», «adidas», «geox», «mexx» і т. п. Ціни тут традиційно нижчі, ніж у інших магазинах на 20-50%.

Парндорф потішить Вас більше, аніж ви собі уявляєте! Тут Ви знайдете для себе одяг, взуття, прикраси та товари для дому, електротехніку, побутову техніку та багато іншого.

Парндорф аутлет в Австрії стане ідеальним вибором для проведення шопінгу, якщо ви намагаєтесь купити більше, а витратити менше.

Ви гарно проведете час та отримаєте масу задоволення та позитивних емоцій, а також купите безліч корисних та потрібних речей. А розпродажі та знижки дозволять багато зекономити та купити більше.

«DESIGNER OUTLET PARNDORF» – Ваш правильний вибір для шопінгу!

Вільний час для шопінгу до 18.00.

Виїзд в Україну. Нічний переїзд додому. Прибуття в Україну зранку.

У вартість входить:
проїзд автобусом євро-класу
проживання в готелях + сніданки
екскурсійне обслуговування по програмі
супровід керівника групи
можливість оформлення Tax-Free.

Додатково оплачується:
факультативні програми (відбуваються при мінімальній кількості 20 осіб)
страхування
вартість візи – 40 € дорослі/ 5 € діти, студенти, пенсіонери (подача в Берегово) – можливість отримання мультивізи.
Співпрацюємо з ТА. Комісія 25 EUR. 

Контакти: www.bavaria-tour.com.ua,
тел.: (032) 244-55-25 (вн. номер 33)
моб.: +38 (063) 95-11-824, +38 (067) 676-69-67
skype: svetlana_bavaria, skypebavaria2
e-mail: bavaria2@tur.lviv.ua, svetlana@tur.lviv.ua.

Кол. просмотров: (2692)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье НА РІЗДВЯНІ ЗАКУПИ ДО АВСТРІЙСЬКОГО ТОРГОВОГО ЦЕНТРУ