Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
22.01.2018
Автор: Володимир Царук
Размер шрифта

Версия для печати

Київ відновить членство у впливовій Всесвітній Туристичній Організації (UNWTO)

Київ цього року має відновити членство у впливовій міжнародній організації - Всесвітній Туристичній Організації (UNWTO), до якої сьогодні входять 158 країн світу. Про це йшлося під час зустрічі генерального секретаря UNWTO Зураба Пололікашвілі та начальника управління туризму та промоцій Київської міської держадміністрації Антона Тараненка під час 38-ї Міжнародної туристичної виставки FITUR (Іспанія).

За словами Антона Тараненка, столиця України з набуттям членства зможе організувати у Києві один із міжнародних заходів за підтримки UNWTO, а також долучитися до міжнародних конференцій та конгресів під егідою цієї найвпливовішої туристської організації світу.

Картинка

Під час 38-ї Міжнародної туристичної виставки FITUR, яка 17-21 січня відбулася у Мадриді (Іспанія), Київ презентував свої туристичні можливості, а також найголовнішу спортивну подію у світі європейського футболу — фінал Ліги чемпіонів, який відбудеться 28 травня на стадіоні «Олімпійський» у столиці України.

«Макет Кубку Ліги чемпіонів на стенді Києва мав особливу популярність серед відвідувачів туристичної виставки у Мадриді, аби сфотографуватися з ним стояла черга відвідувачів», - повідомив начальник управління туризму та промоцій Київської міськдержадміністрації Антон Тараненко. - Впевнений, що тисячі іспанських вболівальників приїдуть тепер до Києва на фінал Ліги чемпіонів, - зазначив він.

Картинка

Кол. просмотров: (1838)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье Київ відновить членство у впливовій Всесвітній Туристичній Організації (UNWTO)