Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
26.12.2012
Автор: НТБ
Размер шрифта

Версия для печати

ФОТОВИСТАВКА «УКРАЇНА ТУРИСТИЧНА» БУЛА ПРЕДСТАВЛЕНА ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ У В’ЄТНАМІ

30 робіт переможців цьогорічного фотоконкурсу «Україна туристична» були представлені на виставці «Україна сьогодні» у муніципальному музеї м. Хошімін у В’єтнамі під час проведення Днів культури України у цій країні. Роботи були спеціально відібрані Міністерством культури України для представлення туристичного потенціалу нашої країни. Представлені на виставці фотороботи ілюструють практично всі регіони нашої держави: Крим, літні та зимові Карпати, узбережжя Азовського моря, а також замки та фортеці України та природні заповідники.


Дмитро Стаховський: "Пирогів-етнофестиваль Жнива"

Відкриваючи виставку, заступник Міністра культури України Тимофій Кохан наголосив, що сьогодні є надзвичайно важливим, аби активно розвивався культурний обмін між обома країнами. «Фотороботи чудово ілюструють те, якою є Україна сьогодні, який її культурний, туристичний та економічний потенціал», – зазначив він на відкритті фотовиставки.

Фотовиставка «Україна туристична» є результатом Третього всеукраїнського конкурсу туристичної фотографії, який щороку проводить Асоціація журналістів «Туристичний прес-клуб України». Кожного року за результатами конкурсу журі відбирає 50 кращих фоторобіт, які ілюструють туристичний потенціал нашої держави. 2012 року у конкурсі брали участь 39 фотографів, які представили понад 300 фоторобіт.


Шовкопляс Олена: "Ангел"

Цьогорічними партнерами фотоконкурсу «Україна туристична» стали: ПрАТ «УСК Княжа Вієнна Іншуренс Груп», міжнародна асистуюча компанія «AP Companiens» та авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України». «Фотовиставка спонукає людей більше подорожувати і постійно відкривати щось нове, і особливо приємно, що в Україні є чимало таких туристичних місць, про які навіть і не підозрюєш», – зазначила директор з андерайтингу особистих видів страхування ПрАТ «УСК Княжа» Вікторія Распопова.
 

Кол. просмотров: (2409)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье ФОТОВИСТАВКА «УКРАЇНА ТУРИСТИЧНА» БУЛА ПРЕДСТАВЛЕНА ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ У В’ЄТНАМІ