Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
21.03.2015
Автор: ТО «Баварія-Тур»
Размер шрифта

Версия для печати

ДВІ НАЗВИ ОДНОГО ОСТРОВА – КОРФУ І КЕРКІРА

Відкриваємо мільтивізи
Вартість: 295.00 EUR
Вартість (дитяча): 265.00 EUR
Маршрут: Сегед – Салоніки – о. Корфу – Метеори – Скоп'є.
Дата виїзду: 30 квітня.

1 день

6:30 Збір групи на з/д вокзалі м. Львова.

7:00 Виїзд з з/д вокзалу. Можливе приєднання до групи в м. Стрий – 8:30; Мукачево – 11:30; Ужгород / Чоп – 12:30. Перетин українсько-угорського кордону. Транзитний переїзд по Угорщині.

Прибуття на Термальний курорт Сегед (Szeged). Поселення в готель.

Вільний час. Сегед розташований на півдні країни в 170 км від Будапешта, недалеко від кордону з Румунією, на берегах річки Тиси.

Рекомендуємо:
Лікувальна і термальна купальня, басейни з розважальними ефектами «Анна», «Гриб», «Дора».
Вечірня прогулянка по місту.
Сегед – це також дуже цікаве древнє місто з вузькими брукованими вуличками і красивими архітектурними пам'ятками. У всьому світі відомий як батьківщина ковбаси салямі. У місті величезна кількість крамничок, які торгують справжньою угорською ковбасою, повз які просто неможливо пройти.
У цього міста багато імен, а за незмінну велику кількість теплих і ясних днів його нарекли красиво і романтично – містом сонячного світла. Цьому назвою місто зобов'язане дійсно сонцю, яке світить тут майже 300 днів у році.
Ночівля.

2 день

Сніданок.
Виселення з готелю. Транзитний переїзд до Греції.
Прибуття в Салоніки. Поселення в транзитний готель.
Вільний час.
Ночівля.

3 день

Сніданок.
Виселення з готелю.
Оглядова екскурсія по Салоніках.
Транзитний переїзд через Грецію в Ігуменіцу. Переправа паромом.
Прибуття на о. Корфу, м. Кавос. Поселення в готелі 3*.
Вільний час.
Вечеря. Ночівля.

 

4 день

Сніданок.
Відпочинок на морі.
Вечеря. Ночівля.

5 день

Сніданок.
Відпочинок на морі.
Вечеря. Ночівля.

ФАКУЛЬТАТИВНО:
Велика екскурсія о. Корфу. Щоб оглянути територію всього острова, потрібно майже цілий день: екскурсія починається о 9 ранку в столиці острова Корфу і закінчується близько п'ятої вечора.

Основним містом о. Корфу є м. Керкири. Покровителем міста Керкири є святий Спиридон, мощі якого зберігаються в церкві побудованій в 1590 році. Святителю Спиридону, єпископу Триміфунтському можна і потрібно молитися у разі потреби, для вирішення квартирного питання, для поліпшення матеріального благополуччя, йому моляться, коли немає грошей. Святий Спиридон ще за життя був великим чудотворцем. Він зціляв невиліковно хворих, лікував як тілесні, так і душевні недуги, виганяв бісів і, навіть, воскрешав мертвих.

По дорозі планується здійснити близько 5 великих  зупинок: в програму входить відвідування палацу «Ахіллея», екскурсія на завод «Мавроматис», огляд Палеокастриці і чоловічого монастиря «Зоодоху Пігіс», огляд Лаконес і Макрадеса, і, врешті, поїздка по північно-західній частини острова Корфу. По пунктах призначення учасників туру доставляє автобус. Подорож може здатися виснажливою, але дарує безліч вражень і цінних знань. Оглядова екскурсія по острову Корфу – ідеальний варіант для цінителів активного, пізнавального відпочинку.

6 день

Сніданок.
Відпочинок на морі.
Вечеря. Ночівля.

ФАКУЛЬТАТИВНО:
ГРЕЦЬКИЙ ВЕЧІР. Що може бути краще вечора в грецькій таверні? Тільки вечір в грецькій таверні з національними танцями і піснями. Грецький вечір дуже популярний на острові не тільки серед туристів,але і серед місцевих жителів.

Ви побачите стилізоване дійство з грецькою музикою і танцями, спробуєте страви грецької кухні,домашнє біле і червоне вино, а також спеціальне блюдо за оригінальним рецептом-молоде ягня на рожні.

7 день

Сніданок.

ФАКУЛЬТАТИВНО:
Додоні – Яніна – Печера Перамати. За останню тисячу років Яніна завжди залишалася одним з найбільших грецьких міст, центром еллінської культури і освіти, перехрестям міжнародних торгівельних шляхів. Додоні, найпривабливіше археологічне місце в Епірі – святилище Зевса. В античний час оракул Додоні шанувався як найстаріший у Греції. Додонський Зевс, якому тут поклонялися, представлявся сидячим на вершині священного дуба. Заслуговує на увагу та знаходиться в стороні від основного маршруту прекрасно відреставрований амфітеатр. Він вміщує 18 тисяч учасників фестивалів класичної драми і концертів сучасної музики.
На північ від Яніни дорога веде до гірського серця Епіру, Загорохорії.
Печера Перамати – це чудовий, таємничий, інший світ...
Відпочинок на морі.
Вечеря. Ночівля.

8 день

Сніданок.
Відпочинок на морі.
Вечеря. Ночівля.

9 день

Сніданок.
Виселення з готелю. Переправа паромом на материкову частину Греціі.
Транзитний переїзд по території Греції.

ФАКУЛЬТАТИВНО:
Екскурсія на Метеори – Восьме Чудо Світу. Всім відомо про те, що Греція – релігійна православна країна з великою кількістю церков і храмів, монастирів. Справжнім чернечим центром можна назвати Метеори.

Переїзд до столиці Македонії, місто Скоп'є. Скоп'є видно здалеку – про те, що ви наближаєтесь до столиці Македонії, говорить величезний хрест. Це Хрест тисячоліття, який був поставлений на горі Крстовар на честь прийняття країною християнства. Це лише невелика частина історії міста, яке з'явилося ще в 3 столітті до нашої ери. Якби Скоп'є відзначав кожну подію яким-небудь пам'ятним знаком, то місто складалось би з одних монументів.

Пізнє поселення в транзитний готель. Ночівля.

10 день

Сніданок.
Виселення з готелю.
Оглядова екскурсія по місту.
Виїзд на Україну. Транзитний переїзд по території Сербії, Угорщини.

11 день

Прибуття до Львова.
РОЗВАГИ НА ОСТРОВІ!

У вартість входить:
проїзд автобусом євро класу по всьому маршруту.
супровід групи представником фірми по всьому маршруту
проживання в готелі «Island Beach Resort» 3*  з басейном та власним пляжем (6 ночей на о. Корфу і 3 ночі транзитні: Сегед, Салоніки, Скоп'є)
переправа паромом в дві сторони
харчування НВ (шведський стіл на о. Корфу).

У вартість не входить:
консульський збір: мультивізи – 60 євро дорослі/ 25 євро діти, студенти та пенсіонери
страхування – 80 грн. / 60 грн.
особисті витрати
факультативні екскурсії.
________________________________________
Контакти «Баварія-Тур»:
Тел.: (032) 244-55-25, (032) 244-56-60,
(067) 676-69-67, (063) 951-18-24
bavaria@tur.lviv.ua
www.bavaria-tour.com.ua
 

Кол. просмотров: (2867)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье ДВІ НАЗВИ ОДНОГО ОСТРОВА – КОРФУ І КЕРКІРА