Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
02.12.2013
Автор: Карина Сініцина
Размер шрифта

Версия для печати

ДОНЕЦЬК ЯК СКЛАДОВА БРЕНДУ УКРАЇНИ

ЦІКАВЕ І ПЕРСПЕКТИВНЕ ПОРЯД … ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ
НАУКОВИХ РОБІТ «МАЛЬОВНИЧА УКРАЇНА – ТУРИСТИЧНИЙ КРАЙ»

На Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Мальовнича Україна – туристичний край» надійшло вже більш як 140 заявок до участі. Оргкомітет конкурсу прийматиме іще заявки на участь у конкурсі до 1 грудня 2013 р. На сьогодні заявлено 120 тем з різних областей України, серед них учасники з Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької, Хмельницької, Львівської, Черкаської, Миколаївської, Херсонської, Закарпатської, Полтавської та інших областей, з Автономної Республіки Крим і м. Києва. Мальовнича Україна, завдяки студентській молоді, відкриває свої чудеса мандрівникові із Заходу на Схід. Отже, поки конкурсанти працюють над представленою тематикою, ми презентуємо читачам теми заявлених робіт, об’єкти, які можуть становити інтерес для вітчизняної туристичної галузі.

ДОНЕЦЬК ЯК СКЛАДОВА БРЕНДУ УКРАЇНИ

В роботі студентки Донецького національного університету Карини Сініциної під керівництвом доцента Кучко В. А. та старшого викладача Кульга О. О. постає завдання не лише показати мальовничість індустріального гіганта Донецька, а й розкрити його як частину туристичного бренду України.

Безмежні мальовничі степи, ласкаве синє море, дивовижні зелені діброви, понад сто п’ятдесят заповідних куточків – зберігають єство унікальних світів, рослинного і тваринного. Незвичайна краса природи Донецького краю вражає своїм розмаїттям. Навіть прогрес та глобалізація не змогли її зруйнувати. Гармонія поєднання чистої первозданної природи та бурхливі агломераційні процеси продовжують заворожувати серця мешканців і туристів.

 

Фото 1. «Спят курганы темные, солнцем опалённые».

 

Фото 2. Арена переможців.

 

Фото 3. Свято-Преображенський собор.

 

Фото 4. Донецький Манхеттен.

 

Фото 5. Чарівна платформа 9 ¾.

 

Фото 6. Сутеніло... І Ленін вкаже шлях.

Вечірня краса Донецька:

 

 

 

 

 

 

Кол. просмотров: (2607)                            Кол. комментариев: (1)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (1) К статье ДОНЕЦЬК ЯК СКЛАДОВА БРЕНДУ УКРАЇНИ
  • 1.
    Дарья Гурова
    06.12.2013
    Очень красивые фотографии. Вечерний город впечатляет на фото, а вот в реальности - нет Ответить
  • Страницы:
  • 1
  • Предыдущая
  • Следующая