М. Київ, площа Л. Українки, 1 (в приміщенні Київської обласної державної адміністрації). З нагоди відзначення у 2012 році 80-річчя утворення Київської області та забезпечення всебічного представлення сектору туристичного бізнесу Київщини та регіонів України, сфери інфраструктури, яскравої палітри історико-культурної спадщини та культурно-мистецького арсеналу, можливостей областей у сфері санаторно-курортної справи, рекреації, оздоровлення, індустрії розваг, дозвілля та активного відпочинку Київська обласна державна адміністрація проводить І-й Туристичний фестиваль «Київщина туристична-2012».
 

"/>
Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
19.04.2012
Автор:
Размер шрифта

Версия для печати

11-12 травня 2012 року І-й Туристичний фестиваль «Київщина туристична-2012»

м. Київ, площа Л. Українки, 1
(в приміщенні Київської обласної державної адміністрації)

З нагоди відзначення у 2012 році 80-річчя утворення Київської області та забезпечення всебічного представлення сектору туристичного бізнесу Київщини та регіонів України, сфери інфраструктури, яскравої палітри історико-культурної спадщини та культурно-мистецького арсеналу, можливостей областей у сфері санаторно-курортної справи, рекреації, оздоровлення, індустрії розваг, дозвілля та активного відпочинку Київська обласна державна адміністрація проводить І-й Туристичний фестиваль «Київщина туристична-2012».

Організатори:

• Київська обласна державна адміністрація
• Управління культури і туризму
• Київський обласний центр розвитку туризму

За підтримки голови Київської облдержадміністрації – Присяжнюка Анатолія Йосиповича.

В рамках події проводитимуться: міжрегіональна туристична виставка, виставка “Індустрія туризму” та обласна виставка-ярмарок “Київщина туристична”.
Гості фестивалю – регіони-побратими та регіони-партнери Київщини за кордоном, іноземні офіційні туристичні представництва в Україні та українські за кордоном.

Учасників та гостей виставки-фестивалю вітатимуть кращі обласні підприємства-виробники харчової продукції, які частуватимуть відвідувачів традиційними стравами національної української кухні.

Урочисто-святкову атмосферу заходу буде поєднано з проведенням ділових перемовин, робочих зустрічей, круглими столами, семінарами, презентаціями партнерських пропозицій, інноваційних проектів та передового світового досвіду в індустрії туризму.

Оргкомітет 
Тел.: + 38 (044) 286-85-96, (044) 286-77-32, (044) 223-04-98
Факс: + 38 (04563) 5-13-25
kota@ko-tourism.gov.ua
www.ko-tourism.gov.ua
 

Кол. просмотров: (3396)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье 11-12 травня 2012 року І-й Туристичний фестиваль «Київщина туристична-2012»