Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
25.02.2016
Автор: Клуб в`їзного медичного туризму inUkraine
Размер шрифта

Версия для печати

Звітна прес-конференція Клубу в`їзного медичного туризму inUkraine

Картинка

22 лютого 2016 року в Києві на території інформаційного агентства «Інтерфакс Україна» відбулася звітна прес-конференція Клубу в’їзного медичного туризму в Україні «inUkraine», присвячена підсумкам проведеної роботи в період з 21 грудня 2015 року по 22 лютого 2016 року.

Картинка

Звітну прес конференцію провели засновники Клубу inUkraine та перші діючі учасники, а саме: Хомич Юлія – президент inUkraine, директор компанії JK Consulting Group; Дащенко Інна – віце-президент Асоціації лікарів у медичному туризмі; Бучинський Сергій – головний фізіотерапевт департаменту охорони здоров’я м. Києва, віце-президент Академії реабілітації та здоров’я людини; Катерина Гриценко – представник медичної мережі «Добробут».

До засобів масової інформації було донесено інформацію про те, що саме Клуб вже встиг виконати. Розпочалася Пресс конференція із вступних вітальних слів Президента та засновників Клубу inUkraine. Далі керівництво звітувало, про відповідність реальних дій до оголошеної стратегії розвитку Клубу inUkraine 21 грудня 2015 року.

Таким чином, станом на 22 лютого 2016 року, Клубом inUkraine було виконано:

1. Проведення Першого засідання - 21 грудня 2015 року. Тематика: Презентація Клубу inUkraine. Навчальні сесіїї для учасників за напрямками:

- Юридичні аспекти в’їзного медичного туризму в Україну. Нормативно-правове забезпечення сектору відповідно до законодавства України.

- Страхова медицина у розрізі в’їзного медичного туризму в Україну.

- Точка зору практикуючого фахівця; обмін досвідом та розгляд проблем галузі, з якими на сьогоднішній день стикаються медичні заклади, що вже працюють з іноземними пацієнтами в індивідуальному порядку за напрямками: репродуктивна медицина, стоматологія, кардіо-хірургія, онкологія, реабілітація.

- Сертифікація учасників засідання.

2. II засідання Клубу - 10 лютого 2016 року у форматі круглого столу, яке було присвячене питанням внутрішньої та зовнішньої (міжнародної) акредитації медичних закладів України - учасників Клубу inUkraine та її доцільності.

- Введена програма внутрішньої акредитації учасників Клубу – Програми захисту міжнародного пацієнта – «Медичний туризм: знак відмінного сервісу».

- Навчальна сесія з питань міжнародної стандартизації та акредитації медичних закладів у розрізі розвитку медичного туризму. Незалежний міжнародний експерт дискусії - генеральний директор компанії Mercury Healthcare International – проф. Марією К. Тодд (пряме SKYPE-включення Україна – США).

- Сертифікація учасників засідання.

3. Підготовка та запуск офіційного сайту Клубу inUkraine - ukrainemedicaltourism.com. Презентований дизайн та імідж.

4. Видання офіційного каталогу учасників Клубу, що буде розповсюджуватися відповідно до програми ЗЕД. Презентований розроблений дизайн та стилістика.

5. Розроблена програма рекламно-інформаційно підтримки учасників inUkraine.

6. Розроблена програма зовнішньо-економічної діяльності inUkraine.

7. Презентація діяльності inUkraine на міжнародній конференції з медичного туризму HTI у Відні (Австрія) в період з 2 по 5 березня 2016 року. Акцент доповіді Президента Клубу саме на формуванні бренду України, як вагомого конкурента на ринку медичного туризму світу.

8. Підготовка та організація участі членів Клубу inUkraine у Міжнародній Школі Медичного Туризму та B2B Workshop – у 2-х країнах одразу – Казахстані та Азербайджані.

9. Домовленості з понад 50 міжнародними медичними закладами про організацію стажування та навчання для українських лікарів-спеціалістів у таких країнах як Туреччина, США, Велика Британія, Польща, Угорщина, Литва. Латвія та ін.

Таким чином, учасники прес-конференції переконалися, що Клуб inUkraine чітко слідує визначеній стратегії. З таким темпом розвитку та виконання обіцяного, учасники inUkraine набудуть ваги на міжнародному ринку медичного туризму досить швидко. Картинка

В свою чергу Сергій Бучинський відмітив перспективи розвитку медичного туризму в Україні в сфері реабілітації. Він зазначив, що вже їдуть міжнародні пацієнти на територію України (це переважно західні регіони) з метою проходження індивідуальних реабілітаційних програм.

Інна Дащенко, представник лікарського співтовариства, розповіла

Картинка

які перспективи чекають наших українських лікарів з розвитком медичного туризму в Україні. Це додатковий стимул до удосконалення власних професійних навиків та співробітництво з міжнародними медичним закладами,  з метою обміном досвіду та перейняття новітніх технологій лікування. Картинка

Одне з найвагоміших зауважень стосовно розвитку медичного туризму «вУкраїну» учасники прес-конференціїї почули від Катерини Гриценко, представника медичної мережі «Добробут» (дійсного члена Клубу inUkraine): «Україна має що запропонувати міжнародному пацієнту. В Україні є новітні медичні технології та високопрофесійні лікарі. Тільки про це мало проінформовано в світі. Ми маємо надію, що за допомогою Клубу inUkraine, ми разом зможемо донести до світового товариства про якісну та доступну медицину в Україні».

Після доповіді пресою було задано безліч питань засновникам Клубу і вже відбувався живий діалог. Таким чином, ми бачимо, що у порівнянні, за досить невеликий відрізок часу, Клубу вдалося провести якісну та об’ємну роботу з розвитку в’їзного медичного туризму; вибудований міцний фундамент.

Засновники Клубу inUkraine щиро дякують кожному присутньому журналісту за активну участь та співпрацю. Клуб inUkraine відкритий до діалогу та продовженню партнерства з пресою, адже об’єднавшись ми зможемо разом донести українському та міжнародному суспільству, що ми маємо чим пишатися в сфері охорони здоров’я.

УКРАЇНА – МОЖЕ!

Кол. просмотров: (2236)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье Звітна прес-конференція Клубу в`їзного медичного туризму inUkraine