Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
29.12.2017
Редакция
Размер шрифта

Версия для печати

Відлітає півник зранку, прихопивши горя лантух. Щоби рік пройшов без «драки», наступає Рік Собаки. З Новим роком, друзі!

Картинка

2018–й вже на порозі. Згідно зі східним календарем, він буде роком Жовтої Земляної Собаки. Собака – вірний і добрий друг.

Не можна сказати напевно, та маємо надію, що Новий рік в цьому образі принесе всім українцям винагороду: мир і стабільність. Звільнення як всіх бранців путінської раші, так і понівечених загарбаних територій. Наші душі і розум зболіли потерпати за співвітчизників, які зі зброєю боронять наш спокій. Низький уклін їм. Героям слава!

Хай до кожного з них Новий рік обернеться доброю собачою мордою! Звісно, 2018-й буде різним, але хочеться побажати, щоб у прийдешному всі забули про незгоди, а натомість одержали Радість, щастя і удачу!

«Новини турбізнесу» вітають користувачів порталу з Новим роком, бажають, щоб не вичерпувався запал, робота була успішною, а винагорода - відповідною. Нехай Новий рік спантеличить неочікуваною «цукровою кісточкою», допоможе в здійсненні планів і мрій.

                           І подарунків принесе, Як в дуже гарній казці!

Картинка

Кол. просмотров: (1637)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье Відлітає півник зранку, прихопивши горя лантух. Щоби рік пройшов без «драки», наступає Рік Собаки. З Новим роком, друзі!