Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
14.01.2016
Автор: Тамила Рзаева
Размер шрифта

Версия для печати

Відбулось довгоочікуване відкриття оновленого сайту Союзу професіоналів SPA, курортів та Wellness об’єктів України

Картинка

Відбулось довгоочікуване відкриття оновленого сайту Союзу професіоналів SPA, курортів та Wellness об’єктів України www.soyuz-spa.com. Завдяки цьому тепер можна ознайомитися з останніми новинами і новітніми технологіями галузі СПА.

Профспілка працює в Україні вже понад 6 років. Були втілені в життя такі проекти, без яких сьогодні складно уявити сучасне українське SPA.

1. Профспілка систематизувала події та національні нагороди для найуспішніших фахівців і підприємств СПА: SPA AWARD, SPA SPAce, Best SPA in Ukraine, Best Admin of SPA. Крім того, тепер в Україні і за кордоном відомі: Міжнародна SPA Асамблея, Всеукраїнський SPA Самміт, SPA Форум, Ukrainian SPA & Wellness Professional AWARD.

2. Профспілка створила Міжнародну Експертну раду Союзу професіоналів SPA, яка взяла участь у створенні галузевого методичного посібника для керівників та фахівців SPA України;

3. Також з’явився безкоштовний Всеукраїнський вісник SPA SPAсе.

4. Заснований Золотий Фонд Спікерів Союзу.

5. Працює Міжнародна SPA Академія.

Крім того, завдяки профспілці створилися і втілилися у практику національні SPA-стандарти для персоналу, сервісу, приміщень, а 2015 року був заснований Сервісний та консультативний Центр SPA та відбувся SPA-саміт у програмі виставки Hotel & SPA. З’явилася нова спеціальність «Сервіс-менеджер у SPA».

За 6,5 років діяльності профспілка змогла налагодити співробітництво з міжнародними експертами SPA і профільними асоціаціями в Туреччині, Болгарії, Польщі, Угорщині, Франції, Англії, Німеччині та США.

Сьогодні на сайті Союзу професіоналів SPA, курортів та Wellness об’єктів України кожний може ознайомитися з останніми новинами галузі SPA & Wellness, а також зі статтями, написаними фахівцями. Крім того, на сайті є різні випуски Всеукраїнського вісника SPA SPAсе.

Окрема рубрика сайту присвячена Міжнародній SPA Академії. Пропонуються різноманітні програми: «Сервіс», «Адміністрування та Менеджмент», «Продажі», «Термальні технології», «Масажні технології», «Аудит навчання персоналу». Також пропонується 2-х модульний тренінг для підприємств-постачальників з метою отримати професійні навички і нові знання.

Працює безкоштовний сервіс «Знайди своїх». Це сервіс із пошуку персоналу та цікавої і перспективної посади у SPA Wellness & Beauty галузі України. Ви можете надіслати своє резюме або заявку.

Рубрика «Експертна Рада» розповідає про українських і закордонних фахівців з багаторічним досвідом роботи. А в рубриці «Відео архів» на Вас чекають різні церемонії, доповіді, форуми тощо. Отже, можна сказати, новий сайт Союзу професіоналів SPA, курортів та Wellness об’єктів України www.soyuz-spa.com сьогодні зберігає найцікавіші набутки і досягнення профспілки за всі роки її існування.

Кол. просмотров: (3101)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье Відбулось довгоочікуване відкриття оновленого сайту Союзу професіоналів SPA, курортів та Wellness об’єктів України