Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
18.03.2019
Автор: Управління туризму та промоцій виконавчого органу Київської міської ради
Размер шрифта

Версия для печати

Київ - місто на уік-енд: столицю презентували на всесвітній туристичній виставці ITB BERLIN - 2019

Туристичний потенціал столиці та ще 6 українських міст і 10 компаній представили на спільному консолідованому Київською Туристичною Асоціацією стенді.

Картинка

Виставка проходила у місті Берлін (Федеративна Республіка Німеччина) і тривала 5 днів, з 06 по 10 березня. З кожним роком все більше відвідувачів цікавляться Україною та її столицею. "У цьому році наша основна концепція: Київ - місто на уік-енд. Ми хочемо, щоб подорож кожного європейця починалася з Києва, а потім він їхав далі. Хочемо стати воротами, де все починається, містом, яке консолідуватиме турпотік. Ми б хотіли стати хабом Східної Європи. Для таких амбіцій у міста все є, але бракує найголовнішого - ресурсів для промоції", - сказав начальник Управління туризму та промоцій КМДА Антон Тараненко.

Український стенд відвідало багато візитерів: байєри, блогери, туристи та потенційні бізнес-партнери. За час роботи виставки було досягнуто домовленостей щодо здійснення прес- та фам-трипів. Головними ринками для промоції на цей рік є німецькомовні країни, Великобританія, Ірландія, Китай. Також, в рамках проекту «Happy hours» гостей частували київськими солодощами «Цукати Київське Сухе Варення» та «Сміян».

Картинка

Триденна програма виставки, включала конференції, форуми, воркшопи, нетворкінг, на цікаві теми, такі як бізнес-туризм, маркетинг, промоція, діджиталізація тощо. Воркшоп українських міст та компаній відбувся на свято 8 березня. Кожен учасник мав змогу представити якнайкращим чином туристичний потенціал міста та можливості компанії. На цьому заході зібралися представники медіа сфери та бізнесу. Загалом свої можливості у сфері туризму на виставці представили більше 150-ти країн.

Картинка

Кол. просмотров: (2025)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье Київ - місто на уік-енд: столицю презентували на всесвітній туристичній виставці ITB BERLIN - 2019