Отправить на печать

11.04.2014
Автор: Прес-служба готелю «Мануфактура»

4 квітня відбулося урочисте відкриття готелю «Мануфактура» на території першого в Україні аутлету

4 квітня 2014 року за адресою Новообухівське шосе, 2 відбулася презентація нового 4-зіркового готелю «Мануфактура». Офіційному відкриттю готелю передувала прес-конференція, на якій були окреслені основні переваги готелю, інфраструктура та унікальність архітектурної ідеї. Один з доповідачів, Віктор Саламатін, головний архітектор проекту аутлет-містечка «Мануфактура», на території якого розташований новий готель, відзначив, що будівля виконана як репліка північно-європейської текстильної фабрики, доповнює архітектурний ансамбль аутлету та створює разом з ним єдиний комплекс, що  був побудований у стилістиці старовинного європейського містечка ХІХ століття.

Після прес-конференції гості мали нагоду завітати до будь-якого з 38 номерів готелю, виконаних у світлій кольоровій гамі та оснащених усім необхідним як для комфортного відпочинку, так і для плідної праці, та на власні очі переконатися у високому рівні послуг, які представляє готель. До комфортних умов перебування також додаються унікальні пропозиції для кожного гостя, а саме: сніданок у італійському ресторані «Тратторія» та вільний вхід до фітнес-центру «Дельтаплан», що включені у вартість номеру.

Серед можливостей, що надає готель «Мануфактура», слід відзначити його конференц-центр – три конференц-зали, котрі можуть розмістити від 16 до 80 чоловік, кожна з яких має все необхідне обладнання для успішного проведення презентацій, нарад, форумів та зустрічей.

Ексклюзивно до урочистого відкриття готелю до уваги гостей також була представлена персональна виставка «постачальника щастя №1» – української художниці Євгенії Гапчинської.

Готель « Мануфактура» – Європа поруч!

Тел: +38 (044) 339-42-24, факс: +38 (044) 339-42-20
е-mail: info@manufactura-hotel.com
Сайт готелю: www.manufactura-hotel.com.

 

Кол. просмотров: (0)
Кол. комментариев: (0)