Отправить на печать

21.09.2016
Автор: Союз професіоналів SPA, курортів та Wellness-об`єктів України

29-30 листопада 2016 «КАРПАТСЬКИЙ SPA-САММІТ-2016»

Картинка

29-30 листопада 2016 року

«КАРПАТСЬКИЙ SPA-САММІТ-2016»

Картинка

Картинка

Союз професіоналів SPA, курортів та Wellness-об`єктів України оголошує про проведення III Всеукраїнського SPA-Самміту-2016 – “Карпатський SPA-Саміт-2016», який відбудеться 29-30 листопада 2016 р у м.Львів, за адресою: м.Львів пл. Міцкевича, 1 Hotel “George” (центр міста), великий конференц-зал.

Карпатський SPA-Самміт- це зустріч найвищого рівня серед національних лідерів Західного регіону України в курортної галузі, SPA та Wellness-секторі.

SPA-Самміт має формат конференції – семінару та тренінгу найвищого рівня, створеного для отримання ексклюзивних знань, обміну досвідом, нарад та переговорів, просування та обговорення нових проектів галузі.

Спікери SPA-Самміту – визнані експерти галузі, члени експертної ради Союзу професіоналів SPA, а також запрошені міжнародні експерти SPA, Wellness, готельного бізнесу та суміжних галузей.

Місія події: збільшення комерційних можливостей в SPA, Beauty та Wellness для учасників Саміту шляхом надання актуальної інформації в режимі «тренінг-конференція» щодо побудови сучасного сервісу та програм лояльності, а також створення актуальних сервісних центрів та послуг для ефективного просування SPA и Wellness-бізнесу в Західному регіоні України, враховуючи особливості цільової аудиторії клієнтів та туристичних потоків, попиту та вподобань клієнтських груп, а також рівень кваліфікаційних вимог до персоналу.

Мета події: поєднати в програмі заходу керівників та менеджерів SPA & Wellness з метою передачі актуальної програми навчання з сервісу та супроводу клієнтів в SPA & Wellness, створення програм лояльності та обслуговування гостей на території SPA Західного регіону. Сприяти навчанню фахівців та персоналу SPA & Wellness новим сучасним стандартам сервісу та допомогти керівникам та власникам SPA & Wellness об`єктів створити та втілити у бізнес-процеси конкурентно-спроможні сервісні пропозиції та програми для зміцнення бізнес привабливості пропозицій та програм SPA & Wellness як для українських так і для закордонних гостей .

Цільова аудиторія: інвестори та власники SPA & Wellness, Beauty та Фітнес об`єктів, курортів та готелів з такими підрозділами, ведучі фахівці галузі SPA, Beauty та Wellness.

Хронометраж події: 2 дні

Періодичність – 1 раз на рік

Кількість учасників – не більше 80 осіб

Картинка

Участь у III SPA-Самміті-2016 дає можливість:

- прийняти участь у тренінг-конференції найвищого рівня;

- виробити звички максимально ефективного втілення в роботу сервісних програм та пропозицій;

- отримати відповіді на заздалегідь поставленні питання відносно сервісного обслуговування клієнтів на всіх етапах комунікації;

- прийняти участь в практичних кейса та блоках, враховуючи реальні питання та досвід в роботі SPA & Wellness-підрозділів в готелях та курортах;

- можливість «наживо» обговорити актуальні власні питання (див.форму реєстрації) та отримати ефективні рішення проблем та індивідуальні консультації;

- отримати унікальну інформацію та досвід щодо менеджменту та маркетингу в SPA & Wellness (цю інформацію Ви не знайдете в інтернеті!

- ОТРИМАТИ СЕРТИФІКАТ З ПРОХОДЖЕННЯ 1-го ступеню КУРСУ «Ефективний Сервіс Менеджер в готельному SPA, Beauty & Wellness-центрі».

Для учасників III Карпатського SPA-Самміту-2016 організатори передбачили:

• Ексклюзивну тренінг-програму та майстер-класи з практичними кейсами від провідних експертів галузі.

• Спеціальні раздаткові матеріали та інформаційні носії для керівників та провідних фахівців галузі.

• Можливість скористатися порадами експертів для створення власної програми лояльності та сервісу

• Другу частину СD-диска з матеріалами щодо стандартів СПА (створення, комплектація, оснащення, декор та дизайн, фото-зони та ін.)

• Оргкомітет III Карпатського SPA-Самміту-2016 підготував для учасників цікаву програму тренінг-конференції, актуальні прикладні питання та доповіді і як завжди – комфортний та приємний рівень організації події для професіоналів готельних SPA, Beauty та Wellness центрів.

ДО УЧАСТІ ЗАПРОШУЄМО:

Картинка 

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА SPA-САМІТУ:

День 1 . Блок 1. «Створення концепту, побудова, стандарти комплектації

SPA & Wellness –простору, ефективна реклама та просування»

1. Стандарти комплектації, обладнання та устаткування SPA & Wellness-простору. Як не купити зайве. Вплив комплектації на рентабельність, ефективність та створення УТП.

2. Для чого необхідні Welcom-зони та фото-зони в SPA & Wellness. Концептуальна побудова декору в SPA & Wellness, вплив декору, фото-зон на просування та продаж товарів та послуг.

3. Ефективний PR в SPA & Wellness. Вільні «ніши» та нові методики ефективного продажу SPA & Wellness товарів та послуг. Основні помилки з під час написання PR-плану.

4. Практичні кейси

День 1. Блок 2. «Персонал SPA & Wellness»

1. «Труднощі вибору» . Система підбору персоналу SPA & Wellness.

2. «Ефективна співбесіда або «рандеву по-українські». Як за 20 хв зрозуміті чи ваша це людина та чи буде вона ефективною в команді.

3. Посадові інструкції, кваліфікаційні вимоги – потрібні чи ні. Як використовувати їх на практиці.

4. Створюємо ефективну мотиваційну політику в SPA & Wellness-просторі.

5. Навчальний план. Створення та перевірка його ефективності.

6. Командоутворення. Модний термін чи реальна необхідність. З чого почати.

7. Практичний кейс.

День 2. Блок 1. «Маркетинг, менеджмент, ефективні продажи та сервісне обслуговування»

1. Маркетинг в SPA & Wellness. З чого починати. Перевірка плана та заходів. Актуальні програми та заходи.

2. Коло компетенції в SPA & Wellness для маркетолога та менеджера. Зворотній зв`язок та комунікація з персоналом та клієнтами. Робоча група з втілення маркетингових заходів в SPA & Wellness.

3. З чого починається продаж в SPA & Wellness. Які ресурси продають, а які тільки вимагають бюджетні витрати. Інструменти продажу в SPA & Wellness

4. Прибутковий салон краси та SPA & Wellness-підрозділ в готелях та курортах. Помилки, проблеми та план вирішення головних задач.

5. Практичний кейс.

День 2. Блок 2. «Глобал Заходи SPA & Wellness в Україні. Актуальність та переваги для учасників»

1. Всесвітній День Wellness в Україні – 2017 р. План заходів, учасникі, створення ефективної програми та реклами, план дій після закінчення заходу.

2. СПА-Асамблея -2017 та участь у Ukrainian SPA & Wellness Professional AWARD-2017.

3. Союз постачальників SPA – круглий стіл. Завершення SPA-Саміту-2016. Вручення дипломів. Урочисте закриття.

ВСІ учасники попередніх SPA-Самітів та VI Міжнародної SPA-Асамблеї-2016 мають привілеї в участі у вигляді -10% знижки на реєстраційний внесок та можливість пріоритетної реєстрації

Реєстрація учасників III Карпатського SPA-Самміту-2016 вже відкрита. Завершення реєстрації : 20 листопада 2016 включно, також з урахуванням наявності вільних місць на момент реєстрації.

Вартість участі у III SPA-Самміті-2016:

Картинка

Для реєстрації участі, заповніть та надішліть анкету на электронну адресу Оргкомітету: sparesort-soyuz@ukr.net з поміткою в темі листа “Карпатський SPA-Саміт-2016» Телефоны оргкомітету: 044-209-27-19, 097 351-42-21

Реєстрація      http://soyuz-spa.com/karpatskij-spa-sammit.html

Кол. просмотров: (0)
Кол. комментариев: (0)