Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації з 01 березня 2012 року розпочало Всеукраїнську акцію «Туристичні рекорди України: Івано-Франківщина». 

"/>
Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
15.03.2012
Автор: Татьяна Козлова
Размер шрифта

Версия для печати

ВСЕУКРАЇНСЬКА ТУРИСТИЧНА АКЦІЯ «ТУРИСТИЧНІ РЕКОРДИ УКРАЇНИ: ІВАНО-ФРАНКІВЩИНА»

Головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації з 01 березня 2012 року розпочало Всеукраїнську акцію «Туристичні рекорди України: Івано-Франківщина».

Для участі в акції необхідно:
1. До 30 червня 2012 року відвідати та сфотографуватись біля визначеного переліку туристичних об'єктів Івано-Франківської області (перелік розміщено тут www.rtic.if.ua/content/424.html).
2. Надіслати до 15 липня 2012 р. заявку-анкету (форму можна завантажити тут) та фотоматеріали (враховуються також і групові фотографії) з відповідною календарною датою трьома альтернативними способами:

  • у паперовому вигляді поштою на адресу: головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації; вул. Грушевського, 21, м. Івано-Франківськ, 76004;
  • в електронному вигляді на e-mail: if-records@ukr.net;
  • в електронному вигляді на e-mail: if-records@ukr.net з гіперпосиланням на розміщені у мережі Інтернет фотоматеріали.

.
ВАЖЛИВО!
Фотоматеріали є підтвердженням фізичної присутності учасника акції біля туристичного об'єкта.
.
До участі в акції не допускаються:

  • неповнолітні особи;
  • особи, які не надали повний пакет документів або не оформили його належним чином;
  • особи, які надіслали фотоматеріали, створені за допомогою фотомонтажу.

.
Переможець акції визначається шляхом жеребкування серед учасників, які подадуть повний пакет документів і відвідають найбільшу кількість туристичних об'єктів, і отримує головний приз – відпочинок на території області на дві особи протягом двох діб, що включає безкоштовне проживання в закладі розміщення (2 ночі) та триразове харчування (2 доби).
Усі учасники, які нададуть підтвердження про відвідування 23 визначених об’єктів, отримають заохочувальні подарунки. Серед учасників, які подадуть заявку-анкету та фотоматеріали, що підтверджують відвідування не менше як 10 об'єктів, шляхом жеребкування буде визначено призерів акції в кількості не більше 500 осіб.
Призери нагороджуються буклетами-фотоальбомами «Туристичні рекорди України: Івано-Франківщина», настільними іграми та розмальовками «Подорож казковим Прикарпаттям», іншими заохочувальними подарунками.
.
Результати акції будуть оприлюднені на сайті Організатора (http://frtt.if.gov.ua), на сторінці «Туристичне Прикарпаття» у мережі Facebook (www.facebook.com/tourism.if.ua) та через засоби масової інформації.

Кол. просмотров: (2298)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье ВСЕУКРАЇНСЬКА ТУРИСТИЧНА АКЦІЯ «ТУРИСТИЧНІ РЕКОРДИ УКРАЇНИ: ІВАНО-ФРАНКІВЩИНА»