Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
09.03.2017
Автор: UITT'2017
Размер шрифта

Версия для печати

UITT'2017: «Стійкий туризм: подорожі, розваги, повага»

 

Картинка

Вихор неймовірних зустрічей з турфірмами світу, парад декорацій різних країн, знайомство з представниками різних куточків планети чекають на Вас в Києві з 29 по 31 березня 2017 в МВЦ (Броварський пр., 15) на Лівобережній в рамках 23-й виставки UITT'2017: «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм».

Експерти галузі визнають виставку UITT'2017 головною подією туристичної індустрії країни. Відвідувачам буде що подивитися напередодні туристичного сезону, адже виставкова площадка збирає під одним дахом кращих представників туристичного бізнесу України та світу.

Варто відзначити, що UITT'2017 традиційно пройде за підтримки Всесвітньої туристичної організації United Nations World Tourism Organization (UNWTO) і Департаменту туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, за сприяння якого на виставці будуть представлені національний стенд України, який об'єднує туристичні регіони, міста, комерційні структури, громадські організації, асоціації та спілки.

Організаторами UITT'2017 є ДП «Прем'єр Експо» (Україна) і ITE Group Plc (Великобританія).

Традиційно UITT'2017 підтверджує свій міжнародний статус. Серед анонсованих країн і напрямків такі, як Болгарія, Грузія, Домініканська Республіка, Єгипет, Індія, Індонезія, Іспанія, Італія, Каталонія, Кіпр, Куба, Литва, Мальта, Палестина, Польща, США, Танзанія, Туніс, Туреччина, Україна, Чорногорія та інші. Вперше серед країн-учасниць стенди Албанії, Білорусії, Литви. На виставку повернулися компанії з Греції, Ізраїлю, Марокко, Словаччини, Шрі-Ланки.

Виставкова площа в цьому році значно збільшує свої масштаби. Окремими стендами будуть представлені туристичні райони Кушадаси і Кемер, Туреччина. Традиційно візьмуть участь провідні туроператори ринку, такі як Coral Travel, TUI Україна, Анекс Тур, Наталі Турс, Пак Груп, Амадеус, Оазіс Тревел, Феєрія, Еліта Тур, Караван Люкс Тур, Вітіана, Айті-Тур і багато інших.

Картинка

Зростання попиту на відпочинок всередині країни стало можливим завдяки розширенню спектра послуг з боку туристичних компаній, які пропонують сучасному туристу відпочинок на будь-який смак, як для тих, хто звик насолоджуватися морем, так і для шанувальників гірської природи і етнічних екскурсій. Відвідувачів виставки чекає широкий вибір пропозицій від регіональних і міських туристичних представництв Львівської, Закарпатської, Одеської, Чернівецької, Херсонської, Запорізької, Миколаївської, Чернігівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Харківської та інших областей.

ДІЛОВА ПРОГРАМА

До виставки UITT'2017 організаторами підготовлена досить насичена програма за основними напрямками розвитку туристичної галузі. Вона передбачає проведення семінарів, конференцій, дискусій, зустрічей.

29 березня - після офіційного відкриття 23-й Міжнародної виставки «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм» на відвідувачів чекатиме цілий ряд заходів. Такі компанії, як Анекс Тур, Coral Travel, TUI Україна, Наталі Турс, Міжнародні Авіалінії України (МАУ) познайомлять фахівців туристичної галузі c туристичними напрямками нового сезону весна-літо 2017. Також презентують новинки і можливості сучасного туристичного світу.

30 березня Департамент туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України проведе дві цікаві конференції - перша на тему: «Туристичний сектор і цілі сталого розвитку» та друга: «Смачна Україна: перспективи розвитку гастрономічного і винного туризму». Обидві конференції присвячені обговоренню перспектив розвитку туристичного сектора України, його нових і перспективних розділів.

На 31 березня цікавий і актуальний семінар підготовлений Департаментом туризму і курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України для студентів, що навчаються туристичному бізнесу. Тема семінару: «Сучасна система туристичної освіти в Україні».

Картинка

NEW!

Вас чекають додаткові сервіси від організаторів. Вперше в цьому році стартує програма Go to UITT! Дана програма передбачає підбір попутників на виставку з усіх регіонів України для спільної та комфортної поїздки.

Серед інновацій цього року слід відзначити внесення змін до схеми онлайн реєстрації відвідування виставки, шляхом введення системи промокодів.

Звертаємо вашу увагу на схему реєстрації відвідувача:

1. Заповнити анкету на сайті виставки.

2. При реєстрації ввести промокод.

3. Роздрукувати бейдж. Бейдж відвідувача готовий! Проходьте на виставку без черг і додаткових реєстрацій. Це значно заощадить час в день відвідання виставки.

Також організатори подбали про те, щоб у вас була можливість провести свій день на виставці максимально продуктивно і спланувати зустрічі серед сотен компаній експозиції, завдяки мобільному додатку UITT. Це унікальний помічник, який скоординує вас в програмі заходів і переліку потрібних вам зустрічей. Додаток доступний БЕЗКОШТОВНО для мобільних пристроїв - смартфонів і планшетних комп'ютерів на базі iOS (iPhone і iPad) і Android (Samsung і т.д.) на сайті виставки www.uitt - kiev.com, в App Store або Google play.

Генеральним партнером UITT'2017 «УКРАЇНА - Подорожі та Туризм» є компанія Coral Travel.

До зустрічі на UITT'2017 з 29 по 31 березеня 2017 за адресою:

Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський пр., 15 (метро «Лівобережна»)

Більш детальну інформацію Ви зможете знайти за посиланням www.uitt-kiev.com

Кол. просмотров: (2882)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье UITT'2017: «Стійкий туризм: подорожі, розваги, повага»