Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
21.11.2013
Автор: Олександр Туник
Размер шрифта

Версия для печати

ЦІКАВЕ І ПЕРСПЕКТИВНЕ ПОРЯД … ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ «МАЛЬОВНИЧА УКРАЇНА – ТУРИСТИЧНИЙ КРАЙ». ПАРК КІОТО В КИЄВІ

Завершується прийом заявок на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Мальовнича Україна – туристичний край». Оргкомітет конкурсу прийматиме іще заявки на участь у конкурсі до 1 грудня 2013 р. На сьогодні заявлено 120 тем з різних областей України, серед них учасники з Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької, Хмельницької, Львівської, Черкаської, Миколаївської, Херсонської, Закарпатської, Полтавської та інших областей, з Автономної Республіки Крим і м. Києва. Отже, поки конкурсанти працюють над представленою тематикою, ми презентуємо читачам теми заявлених робіт, об’єкти, які можуть становити інтерес для вітчизняної туристичної галузі.

ПАРК КІОТО В КИЄВІ

Ми часто ходимо рідним містом і не помічаємо навколо себе дива. Між іншим, мандрівник у чужій йому країні бачить дива там, де їх не бачать аборигени тієї країни. Тому для туриста може виявитися цікавим те, що кожен із нас, жителів цього міста, вважає буденним.

Тут, на фото, ми бачимо звичайну околицю столиці над Броварською трасою і лінією метро, але варто придивитися – і ми побачимо Японію в українському виконанні. Цей парк названо на честь японського міста-побратима Києва – Кіото. Він не дуже великий. Японська культура все мінімізує і прагне шукати усамітнення для душі серед навколишньої суєти. Отак усамітнився цей парк на лівому березі Дніпра в оточені спальних районів.

Японці славляться своїм умінням все запозичене в інших культур настільки вміло «японізувати», що ніхто не ставить під сумнів суто японське походження того чи іншого запозичення. В парку Кіото можна побачити, як українцями (не без допомоги японців) «японізовано» невеличку частинку України. Це місце стало певною «оазою» в мегаполісі для студентів, дітей та просто мешканців Деснянського району. На фото ми бачимо елементи Японії, які втілюють в собі філософію і потребують навіть не стільки споглядання, скільки розповіді, філософії і відпочинку від повсякденної суєти.

Японська культура для вияву своєї самобутності не потребує гігантоманії і зайвої пишноти. Тому київський парк Кіото студент-другокурсник спеціальності «Туризм» Олександр Туник представляє як перспективний туристичний об’єкт Києва, він, на думку Олександра, може стати чудовим місцем для розвитку подієвого та еко-туризму. Разом із часточкою Японії мандрівник може побачити один із провідних вищих навчальних закладів України, Київський національний торговельно-економічний університет. Цей об’єкт нам автор проекту представляє як перспективний для демонстрації інновацій у сфері освіти та науки. Тож, робота, яку представить на конкурс «Мальовнича Україна – туристичний край» студент КНТЕУ Олександр Туник під керівництвом доцента кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Владислава Білика містить неабияку інтригу!

Парк Кіото:

Кол. просмотров: (5327)                            Кол. комментариев: (2)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (2) К статье ЦІКАВЕ І ПЕРСПЕКТИВНЕ ПОРЯД … ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ «МАЛЬОВНИЧА УКРАЇНА – ТУРИСТИЧНИЙ КРАЙ». ПАРК КІОТО В КИЄВІ
  • 1.
    miroslav71
    02.12.2013
    Очень заинтересовала тема, хотелось бы побольше таких необычных мест в мегаполисах))) Ответить
  • 2.
    Олег
    29.04.2014
    Ой какой сейчас парк красивый))) Весна, цветет сакура - красота неописуема Ответить
  • Страницы:
  • 1
  • Предыдущая
  • Следующая