Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
03.06.2013
Автор: «Київський обласний центр розвитку туризму»
Размер шрифта

Версия для печати

СТАРТУВАВ ФОТОКОНКУРС «РІК АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ»

З 01 червня до 31 серпня 2013 року комунальною установою Київської обласної ради «Київський обласний центр розвитку туризму» проводиться конкурс туристичної фотографії. Фотоконкурс орієнтований на любителів та професіоналів фотографії, а також усіх, хто займається фотографією і має власні роботи на туристичну тематику, що відображають туристичний потенціал Київської області, підвищують престиж та імідж відпочинку в Україні. Наш конкурс покликаний привернути увагу широкої громадськості до нових туристичних маршрутів Київської області, історико-культурних пам'яток та нових можливостей відпочинку, збільшити кількість туристичних поїздок по Київській області.

На конкурс приймаються роботи туристичної тематики, які відображають активний відпочинок в Київській області (під час проведення фестивалів, ярмарок, свят та інших подій). Для участі у фотоконкурсі потрібно зареєструватися на офіційному туристичному сайті Київської області – www.ko-tourism.gov.ua. Реєстрація є підтвердженням участі у фотоконкурсі та згодою з умовами його проведення, що надає право на обробку персональних даних організатором. Реєстрація на сайті надає можливість викладати свої роботи на інтернет-майданчик конкурсу. Учасник має вказати своє реальне ім’я в полі форми реєстрації на сайті.

Конкурс проводиться з 01.06.2013 р. до 31.08.2013 р. Кінцевий строк надання робіт – 25.08.2013 р. (24-00). Переможець визначається шляхом відкритого голосування на офіційному туристичному сайті Київської області та нагороджується цінним призом. За фото голосувати можна лише один раз на день. Три кращі роботи отримають заохочувальні призи. П'ятнадцять кращих робіт будуть представлені на офіційному туристичному сайті «Київщина туристична» та при виготовленні туристичного календаря поліграфічної продукції туристичної тематики. Вартість та розміри цінного та заохочувального призів будуть додатково оголошені на сайті.

На фотоконкурсі є функція «Подобається» для соціальних мереж. Учасник, фотографія якого набрала найбільшу прихильність аудиторії соціальних мереж, отримає спеціальний приз від організаторів. Детальніше про спеціальний приз буде оголошено на сайті під час проведення конкурсу.



 

Вимоги до робіт:
1. Для участі приймаються не більше 10 фотографій у форматі «PNG» або «JPG», зроблених протягом 2012-2013 років. Якщо автор надав більше 10 робіт, адміністрація вирішить питання вибору щодо публікації на свій власний розсуд, але в кількості не більше 10-ти. Якщо 10 робіт автора вже опубліковано, нові роботи не публікуються.
2. За запитом організатора оригінальний файл роботи надається автором у форматі «TIF» або «JPG» розширенням не менше 72 dpi у вигляді електронних файлів, що надсилаються на електронну адресу reklama@ko-tourism.gov.ua.
3. Фотографії безоплатно передаються організаторам для некомерційного використання та пропагування активного відпочинку на території Київської області. Фото супроводжується короткою назвою.
4. Умови фотоконкурсу не обмежують авторів робіт при виборі сюжету: це можуть бути окремі фотознімки, фоторепортажі, які відображають туристичний потенціал Київської області, розвиток активних видів туризму.
5. Робота не має містити монтажу за допомогою будь-яких дизайнерських програм та графічних редакторів. До участі допускаються лише оригінальні фотографії.

У разі виникнення проблем та питань технічного характеру, пов’язаних із використанням функцій інтернет-майданчику фотоконкурсу, просимо звертатись на електронну адресу відділу організатора, що відповідає за фотоконкурс: reklama@ko-tourism.gov.ua.

Детальніше на сайті http://ko-tourism.gov.ua/.

Кол. просмотров: (2220)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье СТАРТУВАВ ФОТОКОНКУРС «РІК АКТИВНОГО ВІДПОЧИНКУ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ»