Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
09.02.2018
Автор: Володимир Царук
Размер шрифта

Версия для печати

Київ презентував свої туристичні можливості на виставці у Тель-Авіві

Київ презентував свої туристичні можливості на об»єднаному стенді України під час 24 Міжнародної туристичної виставки IMTM, що відбулася 6-7 лютого у Тель-Авіві (Ізраїль).

Виставка є найбільшою у Ізраїлі, цього року її учасниками стали 150 туристичних операторів, готелів та національних туристичних офісів, які представляють 50 країн світу. Столиця України була представлена управлінням туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації та компанією «Прем'єр Інтернешнл» (готель «Прем'єр Палац»).

Київ став консолідатором національного стенду України, на якому також були представлені Львівська обласна державна адміністрація, санаторії та готелі курорту Трускавець, а також туристичний оператор “Петбо” (Львів). Під час виставки відбулася презентація України, на яку були запрошені місцеві туроператори та журналісти. Від імені Посольства України в Ізраїлі учасників презентації привітав радник Посольства Микола Тараненко. Київ представив календар культурних та туристичних подій на 2018 рік, серед яких головною подією стане фінал Ліги чемпіонів УЄФА, що відбудеться 26 травня на стадіоні “Олімпійський”.

Під час виставки відбулися зустрічі з місцевими журналістами та блогерами, які активно цікавилися туристичним маршрутами по Києву та Україні. “Ізраїль – один з головних туристичних напрямків для столиці України, минулого року Київ відвідало понад 120 тисяч ізраїльських туристів, сподіваємося, що цього року туристичний потік зросте ще більше”, - зазначив заступник начальника відділу організації туристичної діяльності КМДА Володимир Ганелін. За його словами, Київ продовжуватиме активно рекламуватися на ізраїльському ринку. Зокрема, планується запрошувати відомих ізраїльських блогерів та журналістів, а також туроператорів.

Картинка

Кол. просмотров: (1823)                            Кол. комментариев: (0)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (0) К статье Київ презентував свої туристичні можливості на виставці у Тель-Авіві