Получать новости на E-mail
Статьи и интервью (1180)
28.11.2013
Автор: Арутюнян Лаура; Вадим Заглинський
Размер шрифта

Версия для печати

ЦІКАВЕ І ПЕРСПЕКТИВНЕ ПОРЯД … ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ «МАЛЬОВНИЧА УКРАЇНА – ТУРИСТИЧНИЙ КРАЙ». КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСКА ФОРТЕЦЯ. КОСТЕЛ СВЯТОЇ КЛАРИ

На Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Мальовнича Україна – туристичний край» надійшло вже більш як 140 заявок до участі. Оргкомітет конкурсу прийматиме іще заявки на участь у конкурсі до 1 грудня 2013 р. На сьогодні заявлено 120 тем з різних областей України, серед них учасники з Донецької, Луганської, Харківської, Запорізької, Хмельницької, Львівської, Черкаської, Миколаївської, Херсонської, Закарпатської, Полтавської та інших областей, з Автономної Республіки Крим і м. Києва. Мальовнича Україна, завдяки студентській молоді, відкриває свої чудеса мандрівникові із Заходу на Схід. Отже, поки конкурсанти працюють над представленою тематикою, ми презентуємо читачам теми заявлених робіт, об’єкти, які можуть становити інтерес для вітчизняної туристичної галузі.

КОЖЕН З НАС ХОЧА Б РАЗ У ЖИТТІ ХОТІВ ПОБУВАТИ В КАЗЦІ...

...чи в якомусь незвично казковому місці, для того щоб своїми очима побачити хоч і маленьке, але все ж диво. Ми часто переглядаємо фотографії незвичайних місць світу і з жалем зітхаємо, тому що ці місця знаходяться так далеко від нас, і у багатьох немає можливості або часу побувати там. Але ми завжди дивимося вдалину і не бачимо того, що поруч.

Завдяки природним властивостям України та божественному таланту майстрів було створено витвір мистецтва, який не має аналогів у Європі. Одним з найвидатніших пам'яток фортифікаційного мистецтва України є Кам'янець-Подільська фортеця. Ця фортеця не тільки прикраса України, але і могутній оборонний вузол на в'їзді з міста. Кам'янець-Подільська фортеця – це архітектурна споруда з красою минулих сторіч.

Цей об'єкт може залучити велику увагу відвідувачів з усіх регіонів України, а також інших країн світу. Саме тому студентка Маріупольського Державного Університету ОКР «Магістр» Арутюнян Лаура під керівництвом викладача кафедри менеджменту Геращенко О.О. представляє цей об'єкт України. Лаура Арутюнян пропонує новий погляд на Кам’янець-Подільську фортецю, яка може стати для іноземних туристів не менш привабливою, ніж замки середньовічної Європи. Українці зможуть тут відчути дух своєї давнини.

 

ТУТ НЕ МОЖНА НЕ ЗУПИНИТИСЯ!

Костел Святої Клари у селі Городківка як цікавий і незвичайний об’єкт представляє нам студент Житомирського військового інституту Державного університету телекомунікацій Вадим Заглинський під керівництвом кандидата історичних наук Магася В’ячеслава Олеговича. У південно-західній частині села Городківки, поблизу дороги, яка пролягає в напрямку Бердичева, на березі, який омиває невеличка річка Лебедівка, височить костьол святої Клари. Побудований у еклектичному стилі, в якому поєдналися елементи неоготики та модерну ХХ століття, він красою й архітектурною довершеністю викликає захоплення в багатьох подорожніх, які зупиняються, щоб помилуватися його красою...


Фото1. На березі річечки велично у задумі стоїть костел…


Фото 2. Ось так зустрічає костел нас весною
(ФОТО
костела Святої Клари: Oleg Seliverstov).

Кол. просмотров: (31528)                            Кол. комментариев: (1)

Уважаемые читатели!
Приглашаем принять участие в обсуждении темы, освещенной в статье. Единственная просьба,  не размещать сообщений, которые могут нарушить законы Украины.

Комментариев (1) К статье ЦІКАВЕ І ПЕРСПЕКТИВНЕ ПОРЯД … ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ «МАЛЬОВНИЧА УКРАЇНА – ТУРИСТИЧНИЙ КРАЙ». КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСКА ФОРТЕЦЯ. КОСТЕЛ СВЯТОЇ КЛАРИ
  • Страницы:
  • 1
  • Предыдущая
  • Следующая